نمونه سوالات آزمون آشپزی درجه ۱ و ۲

دانلود کتاب نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ و ۲ فنی حرفه ای

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ , ۲ فنی حرفه ای با جواب در قالب pdf به صورت کامل با بهترین کیفیت شامل مهمترین سوالات دوره های گذشته این آزمون به قیمت ۷۰۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات آشپزی درجه ۱

✅در تهیه سوپ پیاز فرانسوی از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟
الف ـ پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روی حرارت بر می داریم .
ب ـ پنیر را روی تکه های نان تست ریخته و روی سوپ قرار می دهیم .
ج ـ پس از کشیدن سوپ داخل ظرف مورد نظر پنیر را روی آن می پاشیم و سرو می کنیم .
د ـ پنیر را روی تکه های نان تست در فر قرار داده و قسمتی پنیر روی نان آب شد روی ظرف سوپ قرار داده سرو می کنیم

✅شاتوبریان غذائی است ؟
الف ـ جهت دو نفر طبخ آن همانند ژیگو است .
ب ـ جهت دو نفر طبخ آن همانند استیک می باشد .
ج ـ جهت یک نفر طبخ آن همانند استیک است .
د ـ جهت یک نفر طبخ آن همانند رتی فیله است

✅پتاژ چیست ؟
الف ـ سوپی غلیظ است .
ب ـ کلیه سوپهای رقیق را پتاژ گویند .
ج ـ تمام سوپهایی که با آرد غلیظ می شوند به آن پتاژ می گویند .
د ـ سوپهایی که در فنجان های گرد سرو می شوند به آن پتاژ می گویند.

 

✅لوازم مورد نیاز جهت سرو فوندو چه چیزهایی می باشد ؟
الف ـ دیگچه ، چراغ زیر دیگچه ، کفگیر
ب ـ تابه ، چنگال غذا خوری ، چراغ مخصوص
ج ـ تابه دسته بلند ، دیگچه ، چراغ زیر دیگچه
د ـ دیگچه ، چراغ زیر دیگچه ، چنگال میوه خوری

✅کاناپه چیست و متعلق به کدام کشور می باشد ؟
الف ـ نوعی اردو می باشد که تشکیل شده از تکه های کوچک نان که روی آن مخلوطی از پنیر با گوشتها گذاشته شده –
فرانسوی
ب ـ اردور است – فرانسوی
ج ـ دسر است – فرانسوی
د ـ اردور است – آلمانی

✅اجزاء اصلی تشکیل دهنده سوفله و گراتن ها کدام است ؟
الف ـ سس سفید و پنیر گورا
ب ـ پنیر گرویر و سس سفید
ج ـ پنیر مازارلا و سس گریوی
د ـ سس بشامل و پنیر پارزان

✅مواد لازم اردور پنیر و گردو را نام ببرید ؟
الف ـ پنیر گودا ، گردو ، خامه ، فلفل سیاه ، ماست چکیده
ب ـ پنیر فتا ، ماست ، خامه ، سبزی معطر ، سس مایونز ، کره ، سرکه
ج ـ سیر رنده شده ، فلفل سیاه ، ماست چکیده ، پنیر فتا ، شبت و ترخان ، خامه ، گردو
د ـ ماست چکیده ، نعناء ، پنیر گودا ، خامه ، سیر ، سس مایونز ، آبلیمو

✅مواد لازم اردور مرغ و بادام را نام ببرید ؟
الف ـ گوشت مرغ ، بادام ، سس سفید غلیظ ، سرکه ، خامه ، نان تست ، نمک و فلفل
ب ـ گوشت مرغ ، بادام ، سس مایونز ، آبلیمو ، کرفس ، نان تست ، نمک و فلفل ، کره
ج ـ گوشت مرغ ، بادام ، سیر رنده شده ، سرکه ، نان تست ، نمک و فلفل ، روغن مایع
د ـ گوشت مرغ ، بادام ، سویا سس ، سرکه ، خامه ، نان تست ، نمک و فلفل ، سیر رنده شده ، پنیر رنده شده

✅مواد لازم اردور بادنجان را نام ببرید ؟
الف ـ بادنجان ریز ، روغن ، رب گوجه ، زرشک ، گردوی چرخ شده ، تره و مرزه ، نمک و ادویه ، پنیر گودا
ب ـ بادنجان درشت ، رب گوجه ، گردوی چرخ شده ، گوجه فرنگی ، پنیر گودا ، تره ، زرشک ، نمک و ادویه
ج ـ بادنجان ریز، روغن ، رب گوجه ، زرشک ، گردوی چرخ شده ، تره و جعفری و مرزه ، گوجه ریز ساطوری ، نمک و فلفل
د ـ بادنجان متوسط ، گردوی چرخ شده ، نعناع ، جعفری و مرزه ، شکر ، رب انار ، پنیر فیلا فیلا ، گوجه فرنگی ، آب ، نمک و ادویه ، روغن

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ فنی حرفه ای

نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ فنی حرفه ای

✅در تهیه سالادهای دارای سس مایونز یا مستقات آن بهتر است :
الف ـ سس را هنگام مصرف به سالاد اضافه کنیم .
ب ـ سس را نیم ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه می کنیم .
ج ـ سس را حداقل ۳ – ۴ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه کنیم .
د ـ سس را یک روز قبل به سالاد اضافه کرده و در ظرف کرده و در ظرف پلاستیکی درب دار نگهداری می کنیم

✅روش استفاده از ورق ژلاتین در دسر به چه صورت است ؟
الف ـ ورق را داخل آبجوش حل می کنیم
ب ـ ورق ژلاتین را داخل شیر داغ حل می کنیم
ج ـ ابتدا ورق را در آب سرد خیس کرده سپس در آب جوش حل می کنیم
د ـ ابتدا ورق را در آب سرد خیس کرده سپس در آب جوش قرار می دهیم یا اینکه از همان ابتدا در آب جوش قرار می دهیم.

✅نحوه طبخ دلمه بادمجان و فلفل به این صورت می باشد که :
الف ـ دلمه را داخل سس قرار می دهیم بطوریکه سس کاملاً روی آنها را بپوشاند .
ب ـ دلمه را داخل سس قرار می دهیم بطوریکه نیمی از دلمه ها داخل سس قرار گیرد .
ج ـ دلمه ها را بخار پز کرده سپس داخل سس قرار می دهیم حدود ۸دقیقه بجوشد تا طعم دار شود .
د ـ دلمه ها را ابتدا آب پز کرده سپس داخل سس قرار می دهیم حدود ۵دقیقه بجوشد تا طعم دار شود.

✅مواد لازم برای خمیر پای سیب را بنویسید .
الف ـ آرد ، زرده تخم مرغ ، نمک ، آب
ب ـ آرد ، روغن یا کره ، آب ، نمک
ج ـ آرد ، سفیده تخم مرغ ، نمک ، شیر
د ـ آرد ، تخم مرغ ، نمک ، جوش شیرین

✅مواد تشکیل دهنده کاناپه چیست ؟
الف ـ نان تست همراه با گوشت قرمز و سبزیجات و صیفی جات
ب ـ نان تست همراه با روکش خامه و گوشت سرد قرمز و صیفی جات
ج ـ نان تست سفید یا قهوه ای همراه با کره ، بیسکوئیت و هر نوع گوشت ، تخم مرغ ، پنیر ، سبزیجات و مخلوط های مناسب
د ـ نان تست همراه با کره ، صیفی جات و سبزیجات مخلوط شده با پنیر ، ماست و غیره

✅مواد لازم برای تهیه ته چین ماهی را نام ببرید ؟
الف ـ برنج – روغن مایع – گشنیز – شنبلیله خرد شده و شبت
ب ـ برنج – ماهی – روغن مایع – سبزی پلو خرد شده – مغز گردوی خرد شده – نمک و فلفل
ج ـ برنج – نمک و فلفل – ماهی – روغن مایع – پیاز – سیر خرد شده – شبت – مغز گردوی خرد شده
د ـ برنج – نمک و فلفل قرمز – ماهی – گشنیز و شنبلیله خرد شده – روغن مایع – پیاز – سیر خرد شده – میگو – تمبر هندی – مغز گردوی خرد شده -شبت – روغن

✅سه نوع ماهی که دارای خاویار می باشند را نام ببرید و بگویید در کدام دریا وجود دارند ؟
الف ـ سورگا استروژن ، هامور در خلیج فارس
ب ـ ازون برون ، ماهی آزاد ، قزل آلا در دریای خزر
ج ـ بلوگا استروژن ، استرا استروژن ، سورگا استروژن و دریای خزر
د ـ بلوگا استروژن ، ازون برون ، ماهی سفید در دریای عمان

✅در میهمانی های رسمی ، برای حفظ رنگ سبزیجات و صیفی جات هنگام پخت چه باید کرد ؟
الف ـ درب ظرف نیمه باز باشد .
ب ـ در آب سرد و حرارت ملایم باشد .
ج ـ در آب جوشان و حرارت تند و یکنواخت باشد .
د ـ درب ظرف بسته و حرارت ملایم باشد.

توضیحات کامل نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ با جواب

عنـوان رشته :آشپزی درجه ۱

کد استاندارد :۳۱/۳۲/۱/۳-۵

از مجموعه گروه صنایع غذایی

این بسته طلایی قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای می باشد.

 

نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای دانلود کاملترین مجموعه آموزشی سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای با جواب در قالب pdf که شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد

این بسته طلایی شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد با مطالعه این مجموعه قبولی خود را تضمین کنید.

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمونهای ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

کد استاندارد ۲/۲/۴۶/۷۱- ۴

 

چند مورد از نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

******از چه پنیری در طبخ لازانیا استفاده می شود؟
الف- پنیر گودا ب- پنیر هلندی ج- پنیر پارمان د- پنیر کشدار

******پتاژ چیست ؟
الف- یک نوع آش می باشد ب- یک نوع سوپ رقیق می باشد
ج- یک نوع آبگوشت رقیق است د- یک نوع سوپ غلیظ می باشد

******نام دیگر پتاژ چیست؟
الف- کرم سوپ ب- بویون ج-آبگوشت د- کنسومه

******مواد لازم برای تهیه کیوسکی؟
الف- از سینه مرغ همراه با کره استفاده می شود
ب- از فیله مرغ با کره استفاده می شود
ج-از فیله کوبیده با روغن زیتون استفاده می شود
د- از ران مرغ با روغن زیتون استفاده می شود

******برای پخت قلوه چه باید کرد؟
الف- پس از پخت کامل پوست آب را می گیریم
ب- پس از شستن از وسط نصف کرده و پوست آن را می گیریم
ج- مقداری نمک زده تا پوست آن جدا شود د- در آب جوش قرار داده تا جدا شود

 

******مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی؟
الف- گوشت مغز ران ، تخم مرغ، لپه، نمک، فلفل، سبزی کوفته، آرد نخودچی
ب- برنج، آرد نخودچی، سبزی کوفته، نخود، گوشت پرچرب،
ج- گوشت پر چرب، آرد برنج، سبزی، نخود، نمک و فلفل
د- گوشت پرچرب، تخم مرغ، آرد برنج، سبزی کوفته، لپه، نمک و فلفل

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه ۲

دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه 2

******برای پخت سبزی ها که بخواهیم سبز بماند چه باید کرد؟
الف- به آب آن کمی نمک می زنیم
ب- به آب آن کمی جوش شیرین می زنیم
ج- به آب آن کمی فلفل می زنیم د- به آب آن کمی سرکه می زنیم
******چگونه می توان کنسرو فاسد شده را تشخیص داد؟
الف- از تغییر مزه کنسرو ب- تغییر رنگ کنسرو
ج- فرو رفتن قوطی کنسرو د- باد کردن قوطی کنسرو

******پیازی که در انواع خورشت استفاده می شود چگونه باید خرد گردد؟

الف-مکعب درشت  ب-مکعب ریز  ج-خلال درشت  د-چهار قارچ

******کدام نوع فر در یک کارگاه آشپز لازم و جز تجهیزات می باشد؟

الف-فر کوره ای  ب-فر برقی گردون  ج-فر سنتی  د-اجاق گاز همراه با فر

******علت وا رفتن شامی درون روغن در تابه چیست؟

الف-کم بودن روغن  ب-زیاد بودن تخم مرغ  ج-کم بودن جوش شیرین  د-کم بودن تخم مرغ

7000 تومان – خرید
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0